• WIST-JE-DAT?
    Ook de spelers van Essevee meesmullen van een speciaal voor hen aangepast menu in samenspraak met de diëtiste van de club
  • WIST-JE-DAT?
    Zaakvoerder Christophe Bassez 20 jaar geleden besloot om zijn diploma van wiskundeleraar te verzilveren...in de horeca
  • WIST-JE-DAT?
    Sint-Chistophe jaarlijks meer dan 10000 liter wijn schenkt
  • WIST-JE-DAT?
    Sint-Chistophe jaarlijks meer dan 10000 liter wijn schenkt
  • WIST-JE-DAT?
    Sint-Christophe al 15 jaar de catering voor Zulte-Waregem verzorgt en we jaarlijks meer dan 17000 mondjes vullen
  • WIST-JE-DAT?
    Sint-Christophe Catering jaarlijks 75000 personen bedient

ZITTENDE DINER

Voorbeeld feestmenu zittende diner
 
3 hapjes, 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht en 1 dessert naar keuze
 
Koude voorgerechten
  • Kwartet van grijze garnalen
  • Trio van zalm (gerookt, gepocheerd en gemarineerd)
  • Gandaham met meloen en fris slaatje met komkommerdressing
  • Salade Sint-Christophe (diverse vissoorten)
  • Carpaccio van Filet pur of van tonijn met pesto en parmezaan
  • Salade met roulade van gerookte eend en eendenmousse, terrine van eendenlever met ajuinconfituur en rozijnenkrokantje
  • Carpaccio van coquilles (supplement € 1,25 pp)
Warme voorgerechten
  • Roulade van zalm met julienne van krokante groentjes
  • Victoriabaars bedekt met graantjesmosterd en tomaat
  • Visbordje Sint-Christophe
  • Trio van scampi - echte aanrader! (supplement € 2,50 pp)
  • Opgevulde Noordzeetongrolletjes met witte wijnsaus (supplement € 3,75 pp)
  • Half kreeftje naar keuze (gebakken met basilicum of gekookt met groentenjulienne en roomsausje) (supplement € 5,00 pp)
  • Pakketje in feuille de bric gevuld met scampi, kreeft en zalm (supplement € 3,00 pp)
Soepen
  • Tomatensoep met peterselie
  • Witloofsoep met kervel
  • Broccolisoep met truffelroom
  • Pompoensoep (in seizoen)
  • Aspergesoep (supplement € 0,75 pp)
  • Vissoep (supplement € 1,00 pp)
  • Bisque van kreeft (supplement € 2,00 pp)
Sorbet
  • Peren
  • Citroen
  • Passievrucht
Hoofdgerechten vis
  • Gepocheerd kabeljauwhaasje met mousselinesaus
  • Samenspel van tong en zalm
  • Visbordje van de Chef
  • Noordzeetong (supplement € 5,00 pp)
  • Grietbot met prei en kruidensausje (supplement € 4,00 pp)
  • Hele kreeft met tomaat en basilicum (supplement € 10,00 pp)
Hoofdgerechten vlees
  • Eendenborst met sinaasappelsausje
  • Varkenshaasje met mosterdsausje
  • Mechelse koekoek in een jasje van Gandaham met kruidenkaas en truffelsausje
  • Speenvarkentje met dragonsausje
  • Filet mignon met grof zeezout
  • Chateaubriand met peperroomsaus (supplement € 4,00 pp)
  • Lamskroontje met basilicum en look (supplement € 2,50 pp)
  • Ossenhaas met Choronsaus (supplement € 4,00 pp)
  • Kalfslende Zingara (kalfsjus met truffel en gerookte ossetong)
Aardappelbereidingen
  • Wortelpuree, brocolipuree OF Breydelhampuree
  • Pompoenrisotto OF rijst
  • Rösti aardappeltjes, verse kroketten, denneappeltjes OF amandelkroketjes
  • Krielaardappeltjes in de schil
  • Gratin dauphinois
  • Pasta
Desserten
  • Dessert van de maand
  • Dessertbord (volgens seizoen)

Koffiebuffet met verfijnde versnaperingen

Prijs per persoon € 60,00 exclusief btw

Inbegrepen in bovenstaande prijs:

  • prijs food € 35,00 pp
  • prijs cava à gogo  € 6,00 pp
  • prijs witte en rode wijn à gogo tijdens walking dinner € 5,00 pp
  • bieren en frisdranken tijdens de maaltijd € 4,00 pp
  • bediening gedurende 4u € 8,00 pp
  • koffie, thee en versnaperingen € 2,50 pp
  • transport afhankelijk van de locatie
  • op-en afbouw in regie
  • tafels en stoelen exclusief

Neem  gerust contact op met Christoph via christoph@sint-christophe.be of op het nummer +32 (0)479/94.94.05